Vagy akár hosszabb időre is, honosítás előtti várakozáskor

+36 20 9758288  8000FT-tol!!! image

+36 20 9758288

Figyelem rendszámot csak megbízható helyről kölcsönözönöző
Ha hiányos okmányokkal rendelkezik a rendszám azonnal bevonásra kerülhet
Rosszul felhasznált rendszám eljárást vonhat maga után
 
Rendszámaink minden tilalom alól felmentettek. (Lakókocsi,Utánfutó,Személyszállítás, teherszállítás, Busz, Kamion, Munkagép vontatás is) Személyautóra éves autópályamatricával
rendelkeznek. Hívjon most Non-stop Soroksár Próbarendszámot műszaki vizsga ügyintézés, autószervizelés céljából, külföldön vásárolt jármű hazahozatalára,
 • ha a gépjárművét forgalomból teljesen vagy ideiglenesen kivonva kívánja mozgatni tárolási hely változtatása, műszaki vizsga, szerviz stb.
  Bérleti díj Akár 5000 Ft/ nap-tól
  Több nap esetén kedvezmény
 mozgatására szokták leginkább használni ügyfeleink. A próbarendszám bérléshez az alábbi feltételek szükségesek:
 • a külföldről behozott gépjármű forgalomba helyezése előtt, ha azt Magyarországon szeretné használni
bérleti díj, érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya, kaució. Budapesten belül bárhova kiszállítjuk a próbarendszámot. Házhoz szállítás aznap. Igény esetén Budapesten kiszállítjuk a megadott címre. A szállítási és visszaszállítási költség kerületenként változik.

Bérléssel kapcsolatos:

A próbarendszám rendelkezik biztosítással. Próbarendszámot használni csak a megfelelő okmányokkal lehet! Próbarendszám használatáról vezetni kell útinaplót. A próbarendszám bérleti szerződés mindig legyen az autóba. Csak a bérleti szerződésen szereplő személy használhatja a próbarendszámot. Minden korlátozás alól felmentett! Próbarendszám bérleti idő minden esetben 24 órás időtartamra, több nap esetén 24 órás időtartamokra szól. Európában bárhol használható a próbarendszám. Minden dokumentumot rendelkezésedre bocsátunk a próbarendszám használathoz. Amennyiben a szabályokat nem tartod be, a büntetés szerződésben szereplő személyt terheli. Anyagi kár okozása esetén a próbarendszámmal történő kárt köteles vagy megtéríteni.

Autóbehozatal külföldről 

Személyautó:
8.000 Ft
Teherautó,
Munkagép
Busz,Kamion,
Lakókocsi 

A próbarendszám bérléssel megtakaríthatod a drága szállítási költséget, mivel saját lábon" is hazahozhatod a járművet!Az EGT egész területén használható . A próbarendszám egész Európában érvényes ezért szinte bárhonnan vásárolsz autót, a próbarendszámmal egyszerűen hazahozhatod.Rendelkezik kötelező biztosítással.
Ne feledd akár  napi 8.000.- Ft tol a próbarendszám bérlés.

Egyéb tudnivalók 

rendszámot a bérbevevő az előírásoknak megfelelően köteles felhelyezni a gépjárműre. Indulás előtt meg kell győződni, hogy a rendszámtábla helyesen van rögzítve, szükség esetén bilinccsel kell felfogatni. A rendszámtábla elvesztése anyagi kárnak minősül, ez esetben a bérbevevőt az előre kifizetett kaució nem illeti meg.
A p-rendszámhoz tartozó könyvbe a bérbevevő köteles útinaplót vezetni .honnan-hová, indulás időpontja, érkezés időpontja, jogosítvány adatai, gépjármű adatai Ellenkező esetben rendőri intézkedés során a próbarendszámot megbízási szerződés alapján használó, gépjárműt vezető személy megbírságolható.A bírságért a bérbeadó semmilyen felelősséget nem vállal, a rendőr által esetlegesen elvett rendszámért a bérbevevő felel az 1.pont szerint.
A próbarendszám bérbevevő köteles gondoskodni arról, hogy a kibérelt próbarendszámot csakis kizárólag a megbízási szerződésben szereplő személy használhatja. A szerződést elfogadó személy semmilyen esetben nem adhatja tovább a próbarendszámot, illetve a szerződésben foglalt személyen kívül más nem használhatja a bérléssel kapcsolatos tudnivalók:
A próbarendszám érvényes biztosítással rendelkezik
 • Próbarendszámot használni csak a megfelelő okmányokkal lehet!
 • Az Útinapló megfelelő kitöltése és vezetése kötelező!
 • Csak a szerződésben szereplő személy használhatja.
 • Európa egész területén használható a próbarendszám.
 • Minden dokumentumot átadunk a p-rendszám használathoz.
Amennyiben a szabályokat nem tartja be, a büntetés szerződésben szereplő személyt terheli. Anyagi kár okozása esetén a próbarendszámmal történő kárt köteles megtéríteni! próbarendszámot.Teherautó 3.5 tonnáig


 Ügyfeleink a p rendszámot leginkább külföldön vásárolt járművek, lejárt műszakival rendelkező járművek vagy rally autók mozgatására használják. Esetenként vontatmányokon,Rendelkezik kötelező biztosítással. mezőgazdasági gépeken és motorkerékpárokon. A p rendszám segítségével Te magad is saját lábán haza hozhatod újonnan vásárolt autódat az egész EU területéről, ezzel elkerülve a magas szállítási költséget vagy az export rendszám díját.Az EGT egész területén használható . P rendszámaink minden tilalom alól mentesek, rendelkeznek érvényes biztosítással és országos autópálya matricával Magyarország területére! A p rendszám használata során a munkaszerződésben szereplő személy jogosult a használatra illetve gépjármű vezetésére. A bérlő minden esetben köteles az útinaplót vezetni.
P-rendszám bérlés ára
A próbarendszám bérlésének ára 8.000 Ft/nap!Busz 3.5 tonna felett,
Ezt az összeget minden megkezdett nap után számítjuk fel.

 Személyautó:
8.000 Ft
Teherautó,
Munkagép
Busz,Kamion,
Lakókocs